Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárok és a környezetvédelem.

2012.06.11

 A híres Vámpírnaplók szereplője, Ian Somerhalder hatalmas környezetvédő. Szemetet gyűjt, telefonos letöltős játékaival nyert pénzt egy alapítványnak küldi, megrongálódott bútorokat javít meg.

Julia Roberts
Ökofarmja van

Az Oscar-díjas színésznő néhány éve, úgynevezett ökoházat építtetett magának, ezen a telken Roberts állatokat tart, és van egy kisebb veteményeskertje, ezért nincs szüksége piacra járni.

Milliomos sztárok, akik spórolnak


„Az összegyűjtött eső- vagy harmatvízzel szoktam öntözni, a mosogatóban pedig van egy tál, amely felfogja a vizet, ha például leöblítek valamit. Ezzel a vízzel locsolom a benti növényeket.” nyilatkozza.

Lily Allen
Spórol a vízzel

Kezdetben divathóbort volt számára, hogy csatlakozott a környezetvédelmi csoportokhoz, de most, hogy kisbabát vár, és felelős valakinek a jövőjéért, lelkiismeretesen, környezettudatosan éli hétköznapjait.

Milliomos sztárok, akik spórolnak


„Zuhanyzásnál csak megnyitom a csapot, hogy bevizezzem magam, de elzárom, amíg szappanozok, majd gyorsan letusolok. Mosópor, sampon, tusfürdő vásárlásánál inkább a természetes anyagból készült dolgokat részesítem előnyben.”

De íme az intő példa 3 élő személye:

Akik csak szennyeznek!
John Travolta mindenhová saját magángépén repül, luxusházában semmilyen környezetbarát megoldás nincs: hatalmas az áramfogyasztása, és két úszómedencéje is van.
Mariah Carey és Naomi Campbell szőrméikkel vonták magukra az állatvédők haragját.

Milliomos sztárok, akik spórolnak
Milliomos sztárok, akik spórolnak
Milliomos sztárok, akik spórolnak

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.